Kosttillskott som ger mer energi

Har du svårt att orka i vardagen, känns kroppen svag och hjärnan trött? Orkar du mindre än förr, och undrar hur du ska få mer energi? Många nordbor känner att de saknar energi även om de äter bra och rör på sig regelbundet. Vitamintillskott kan hjälpa dig att bygga upp det överskott du behöver för att leva ett bra liv.

B-vitamin – vitaminer som ger energi

Många undrar över hur mycket vitaminer vi behöver få oss i varje dag. Denna fråga är svår att svara på eftersom det varierar från person till person och är beroende av ålder och hälsa. Intag av B-vitaminer (B1 – Tiamin) har dokumenterat positiv effekt på hälsan, och bidrar bland annat till att förbättra den totala energiomsättningen i kroppen. Ett dagligt vitamintillskott med B1-vitamin kan alltså hjälpa dig att höja energinivån – så att du orkar mer i vardagen.

Du får mer än en energiboost

PurOliv™ är ett kosttillskott som innehåller vitamin B1 och är baserat på en högkoncentrerad olivolja som är så stark att den inte kan användas till matlagning. Den näringsrika oljan bidrar bland annat till att förebygga hjärt- och kärlproblem och till att stärka immunförsvaret. PurOliv™ är alltså en kapsel med många olika hälsovinster.

Prova kosttilskottet

Les også:

Prova PurOliv™ i en månad för endast 99:- (ord. pris 299:-)

Prova nu