Kosttillskott med världens mest hälsosamma olivolja

Vill du ha ett kosttillskott som verkligen fungerar? PurOliv™ är framställt av högkoncentrerad olivolja, olivbladsextrakt och förstärkt med de vitaminer som din kropp behöver. Dagligt intag över tid kan bidra till en friskare vardag.

Ett komplement till en sund kost

Du har garanterat hört det förut: Träning och en sund kost är viktigt för att kroppen ska fungera. Men det är få som får i sig tillräckligt med vitaminer och näringsämnen genom kosten. Därför är rekommendationen att komplettera med kosttillskott.

Vilka kosttillskott bör du ta?

Det finns en uppsjö av kosttillskott på marknaden så det är inte konstigt att många har svårt att hitta rätt produkt. För att ta reda på vilka kosttillskott som passar bäst för dig behöver du fundera på om det är några näringsämnen som du inte får i dig tillräckligt av via kosten. I Skandinavien äter de flesta allt för litet av det nyttiga fettet som Medelhavsborna får i sig genom sin mathållning. Det spekuleras om detta är orsaken till att hjärtsjukdomar är vanligare här i Norden. Mot bakgrund av detta rekommenderas ett dagligt tillskott av nyttigt fett, kombinerat med viktiga vitaminer.

Högkoncentrerad olivolja i kapslar

PurOlivTM är olivoljekapslar som framställs av oliver skördade vid foten av Atlasbergen i Marocko. Den torra och stenrika jordmånen gör att områdets olivträd producerar 30 gånger mer av antioxidanten hydroxytyrosol än olivträd i andra länder runt Medelhavet. Olivoljan har så hög koncentration att den inte kan användas till matlagning och anses vara världens mest hälsosamma olivolja.

Ett rekommenderat vitamintillskott

PurOlivTM är berikat med en rad vitaminer som bland annat bidrar till att viktiga organ fungerar som de ska. Ett dagligt intag av kosttillskottet PurOliv ger dig det vitamintillskott du behöver av både vitamin D och B.

PurOliv™

PurOliv™ är ett unikt kosttillskott baserat på världens mest hälsosamma olivolja. Ett dagligt intag kan över tid bidra till att förebygga hög kolesterolnivå och högt blodtryck, och samtidigt ge andra goda hälsoeffekter.

Läs mer