Hur stärker du immunförsvaret?

Blir du lättare förkyld nuförtiden? Känner du att du ofta är snuvig och orkeslös – eller att förkylningen är kraftigare och sitter i längre? Det är många faktorer som påverkar ditt immunförsvar, såsom sömn, stress, aktivitetsnivå och kost. Känner du att hälsan vacklar även om du har goda livsstilsvanor kan det vara värt att pröva om ett vitamintillskott kan hjälpa.

Räddningen mot försämrat immunförsvar

Misstänker du att ditt immunförsvar har försämrats bör du vidta vissa åtgärder. För det första bör du sluta röka. Dessutom bör du se till att få tillräckligt med sömn varje natt, och att äta en sund och balanserad kost med livsmedel som innehåller D-vitamin. Det är bevisat att D-vitamin bidrar positivt till immunförsvaret. Fet fisk hör till de livsmedel som har högst innehåll av detta hälsofrämjande vitamin.

Kosttillskott med D-vitamin

PurOliv™ är framställt av världens mest hälsosamma olivsort och berikat med flera olika viktiga vitaminer, bland annat D-vitamin. Kosttillskottet kan också hjälpa kroppen att förbättra blodtrycket och kolesterolet och dessutom öka din energinivå. PurOliv™ innehåller också andra vitaminer, som E, B och K. Med detta kosttillskott kan du med andra ord få många hälsovinster ur en enda kapsel.

Prova kosttilskottet

Les også:

Prova PurOliv™ i en månad för endast 99:- (ord. pris 299:-)

Prova nu