Hälsoeffekter av kosttillskott med olivolja

PurOliv™ är framställt av oliver från världens mest hälsofrämjande olivträd. De växer vid foten av Atlasbergen i Marocko, där oliverna innehåller 30 gånger mer av antioxidanten hydroxytyrosol än andra oliver från Medelhavsområdet. Ett dagligt tillskott av PurOliv kan över tid bidra till flera hälsovinster.

Naturmedicin mot högt blodtryck och hög kolesterolnivå

Hög kolesterolnivå och högt blodtryck går ofta hand i hand. Båda hälsotillstånden betraktas som stora hälsorisker, och många behöver göra mer än att äta sunt och röra på sig för att undvika dem. Norska myndigheter rekommenderar bland annat att vi byter ut onyttigt fett mot olivolja.

Kosttillskott som ger mer energi

Många nordbor känner att de saknar energi även om de äter bra och rör på sig regelbundet. Vitamintillskott kan hjälpa dig att bygga upp det överskott du behöver för att leva ett bra liv.

Kosttillskott mot försämrat immunförsvar

Det är många faktorer som påverkar ditt immunförsvar, såsom sömn, stress, aktivitetsnivå och kost. Känner du att hälsan vacklar även om du har goda livsstilsvanor kan det vara värt att pröva om ett vitamintillskott kan hjälpa.

Prova PurOliv™ i en månad för endast 99:- (ord. pris 299:-)

Prova nu