PurOliv™: Kosttillskott för bättre kolesterol och blodtryck

PurOliv™ är ett unikt kosttillskott baserat på världens mest hälsosamma olivolja. Ett dagligt intag kan över tid bidra till att förebygga hög kolesterolnivå och högt blodtryck, och samtidigt ge andra goda hälsoeffekter.

Innehåll i PurOliv Hjärta:

  • Högkoncentrerad extra virgin olivolja (EVOO) med olivpolyfenoler: Bidrar till att stärka lederna och förbättra kolesterolnivån genom att skydda fettämnena i blodet mot oxidativ stress.
  • Olivbladsextrakt: Bidrar till att förebygga hjärtsjukdomar och åderförkalkning.
  • B1-vitamin (Tiamin): Bidrar till att upprätthålla hjärtats normala funktion och öka energiomsättningen.
  • D-vitamin: Bidrar till normal kalciumnivå i blodet och till att upprätthålla immunförsvarets normala funktion.
  • E-vitamin: Hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Köp kosttillskottet online

Hur sänker du kolesterolnivån?

Extra virgin olivolja har dokumenterat positiv effekt på ”det farliga kolesterolet”. Olivpolyfenoler skyddar nämligen fettämnena i blodet mot oxidativ stress, och effekten uppnår du genom att kombinera en sund livsstil med ett dagligt intag av 20 gram olivolja. PurOliv™ Hjärta är baserat på en högkoncentrerad olivolja från Marocko. Kosttillskottet är utvecklat för dig som vill säkra intaget av den välgörande olivoljan.

Hur sänker du blodtrycket utan läkemedel?

Studier visar att D-vitaminbrist kan ligga bakom högt blodtryck. Du behöver därför se till att få i dig tillräckligt av denna viktiga vitamin – och det kan du göra med ett receptfritt tillskott. Över tid kan D-vitamintillskottet bidra till att du sänker blodtrycket, eller håller det på en normal nivå, om du kombinerar det med en balanserad kost och en aktiv vardag.

Beställ kosttillskott

Rekommenderat intag: 2 kapslar per dag.
Antal kapslar i förpackningen: 60 stycken.

Prova PurOliv™ i en månad för endast 99:- (ord. pris 299:-)

Prova nu
Erbjudande